ROMULUS CRISTEA

PERIODIC – Blogul lui Romulus Cristea

Datele despre Mircea Basescu vin de la SRI, sustine Vanghelie

with 2 comments

Marian Vanghelie; Foto: Realitatea TV

Marian Vanghelie; Foto: Realitatea TV

Preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, a declarat, sâmbătă, la Scoala de vară a Tineretului Social- Democrat (TSD) că datele despre fratele lui Traian Băsescu au fost furnizate de SRI, nu de „Doi şi un sfert”, el arătând că „s-a dorit” să se puna mâna pe arhiva „Doi şi un sfert”, unde e vorba de „fetiţa EBA”, care „se încinge” din când în când”.
„Datele, şi o spun public, despre fratele lui Traian Băsescu, nu au venit de la «Doi şi un sfert». Au venit de la SRI, şi o dezamăgesc pe Elena Udrea, chiar de la butoanele lui Traian Băsescu. Datele nu au venit la Marian Vanghelie, nu vin doar la Marian Vanghelie, sunt foarte mulţi lideri de opinie din media cărora le parvin foarte multe date”, a spus Vanghelie, citat de Mediafax.
El a arătat că „s-a dorit” să se pună mâna pe arhiva unităţii „Doi şi un sfert”, pentru că aceasta ar fi conţinut date care ar putea fi folosite împotriva lui Traian Băsescu .
„S-a dorit să se pună mâna pe arhiva «Doi şi un sfert». Era problema a ceea ce exista acolo şi putea fi folosit în campania electorală, contra lui Traian Băsescu: ce s-a întâmplat la Oltchim, cu Omar Hayssam, ce a discutat Elena Udrea, şi parcă era vorba şi de fetiţa EBA care se încinge din când în când , dar asta e la diverse”, a spus Vanghelie.
El a arătat că vrea să îi transmită un mesaj lui Traian Băsescu, prin intermediul Elenei Udrea, el precizând că arhiva „nu este acolo”.
„Vreau să transmit un mesaj, nu-mi permit direct lui Traian Băsescu, dar prin Elena Udrea pot să-mi permit: Elena, îţi transmit un mesaj: te rog să-i spui domnului preşedinte că nu mai este acolo acea arhivă. Stai liniştită, că e pe mâini bune şi nu mai trebuie să te ocupi de oamenii ăia. Lasă Ministerul de Interne să-şi facă datoria în campania electorală, să vedem cine e mai bun şi cine trebuie să câştige. Şi dacă va fi nevoie să spunem lucruile pe bune, draga mea Elena, am tot curajul şi am să le spun când nici n-ai să visezi tu”, a subliniat Vanghelie.

Vanghelie a arătat că serviciul „Doi şi un sfert” nu e condus de Marian Vanghelie şi nu e condus politic de PSD.

„Poate fac o greşeală, chiar dacă e presa, să fiu natural, din păcate: poate ar fi trebuit să facă şi PSD ce face Traian Băsescu. M-am bătut să luăm Ministerul de Interne, pentru că aşa am crezut eu. Constat acum, fără să fiu lipsit de modestie, că nu prea am greşit. Văd că toată lumea se întreabă de Ministerul de Interne şi nu ştiu de ce”, a spus Vanghelie.

Până la această oră, nici SRI şi nici MAI nu au reacţionat prin vreun comunicat referitor la afirmaţiile din ultimele zile ale lui Marian Vanghelie şi Elena Udrea care au susţinut că serviciile de informaţii sunt implicate în activităţi politice.


Publicitate

2 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Vanghelie bate campii. SRI a dat informatii la PSD si invers si hai ca ma superati rau de tot hahalelelor

  Papa Moba

  Luni, 7 septembrie 2009 at 15:16

 2. NORMAL CA CINEVA STIA DESPRE ASTA DAR PROBABIL CA GRUPULUI RESPECTIVI S-A URIT CU
  AVENTURILE DL.M. BASESCU SI A DAT DRUMUL LA MATERIAL.
  DACA ASTA O STITI INSEAMNA CA STITI CA ROMANI MOR DE FOAME.TI SE CERE CA PENTRU A OBTINE O PENSIE ANTICIPATA SA ASTEPTI CAM 4 LUNI DE ZILE ,IAR DACA IN TIMPUL ASTA LUCREZI CU UN CONTRACT CHIAR SI DE 4 ORE ,DUPA INREGISTRAREA DOSARULUI,TI SE OPRESC BANI.AI DEPS DOSARUL ,PENSIA I-TI VINE DE LA DATA INREGISTRARI DOSARULUI?
  CRED CA STITI A INCEPUT BATALIA PT. ROMANIA .EU NU CONTEZ PE DL.PONTA CARE ESTE ALIAT CU DL DRAGNEA URMARIT DE D.N.A. SI NICI PE D-NA ELENA UDREA PROPUSA DE DL.T.BASESCU,DUPA LUNGI SCHIMBARI.ATIT DL.PONTA CIT SI D-NA UDREA URMARESC ALTCEVA DECIT BINELE TARI.SA DEA DOMNUL SA NU GRESESC LA CONCLUZIA TRASA ,DAR DUPA FELUL CUM MERG LUCRURILE ASA ESTE.

  GRIGORE

  Luni, 22 septembrie 2014 at 11:59


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: