ROMULUS CRISTEA

PERIODIC – Blogul lui Romulus Cristea

Reflectii economice.Blogul lui Radu Zilisteanu

leave a comment »

Radu Zilişteanu şi-a deschis blog. La Blogger. Tematica nu este direcţionată strict, aşa cum v-aţi fi aşteptat, exclusiv spre domeniul imobiliar. „Reflecţii economice„, pentru că aşa se intitulează blogul lui Radu Zilişteanu, este un spaţiu virtual deschis „reflecţiilor, informaţiilor şi opiniilor economice”. Iar unul din argumentele imediate ale autorului (care este şi un foarte cunoscut analist imobiliar) este că a deschis acest blog „fiind în faza finală a unui doctorat în economie, şi dorind să împărtăşească cu alţii opinii în legătură cu economia”.

În primele articole, blogul fiind de curând inaugurat, tematica este de imediată actualitate, autorul analizând cauzele şi efectele recentei crize economice manifestată la nivel mondial. Puteţi citi pe blogul lui Radu Zilişteanu despre evoluţiile recente de pe piaţa financiar-bancară din SUA – în articolul „Bancă de investiţii sau bancă comercială?”, dar şi despre jucătorii despre piaţa imobiliară din SUA – în analiza „Cele mai recente victime ale tsunami-ului subprime”.

Adresa blogului lui Zilişteanu: http://reflectiieconomice.blogspot.com/

Radu Zilişteanu speră ca blogul lui să fie „un loc al opiniilor decente şi argumentate despre fenomenele economice”.

* În prezent, Radu Zilişteanu este purtător de cuvânt al Asociaţiei Române a Agenţiilor Imobiliare (ARAI) şi membru al mai multor organizaţii profesionale din ţară şi străinătate.

Citiţi despre acest subiect şi la adresele:

http://romulus-cristea.blogspot.com/;

http://romuluscristea.livejournal.com/

Lasă un comentariu