ROMULUS CRISTEA

PERIODIC – Blogul lui Romulus Cristea

Dan Adamescu a fost încarcerat la Rahova. Fiul, Alexander Adamescu, urmează să fie încătușat și adus în țară

with 21 comments

Dan Adamescu s-a predat și va fi încarcerat la Rahova. Patronul ziarului România liberă și al companiei Astra a ajuns unde îi este locul, la pușcărie.

Foarte probabil, acolo o să sfârșească, pentru că mai vin și altele și susține că nu se simte prea bine. Așa pățesc escrocii. Fiul pungașului, Alexander Adamescu, e pe drum, tot pentru un popas la închisoare, după ce s-a ascuns la Londra (l-am întâlnit acolo, în timp ce poliția zicea că îl caută de zor și nu dă de el) și la Monaco (juca la ruletă banii sifonați din firme).

adamescu mare

Dan Adamescu a mituit judecători și a sifonat banii din zeci de companii (foto: România TV)

Omul de afaceri a mers la sediul Poliției Capitalei, unde s-a predat. Va ajunge, în cele din urma, în pușcăria de la Rahova, pentru că a fost condamnat definitiv la patru ani și patru luni de închisoare pentru dare de mită.

Proprietarul ziarului România liberă, al grupului Astra Asigurări, al hotelului Intecontinental și al Centrului Comercial Unirea Shoping Center nu a scăpat definitiv de dosare.

Direcția Națională Anticorupție îl cercetează pentru ca ar fi devalizat compania de asigurări, provocând un prejudiciu de aproape 800 de milioane de lei, potrivit Pro TV.

alexander-adamescuAlexander Adamescu, urmărit internațional (foto: Mediafax)

Anchetatorii i-au pus sechestru și pe alte afaceri și proprietăți în valoare de 40 de milioane de lei.
Fiul său, Alexander Adamescu, a fost dat in urmărire internațională, în baza unui mandat de arestare în lipsă, pentru că el este cel i-ar fi mituit pe cei doi judecători, la cererea lui Dan Grigore Adamescu.

Publicitate

21 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Se sprijina pe bodiguarzi ca sa se bese mai usor. Ce porc, domnule! Asta e nesimtit rau de tot. Cind il pe umeri se auzeau numai pirtiieli de s-au speriat toti ziaristi.

  S:N

  Vineri, 27 mai 2016 at 23:29

  • Omul e suferind, așa a declarat procurorilor și judecătorilor. Dar nu l-au prea crezut. Fusese văzut zilele anterioare cu țigara în gură și cu sticla de alcool în mână.

   Romulus Cristea

   Duminică, 29 mai 2016 at 00:35

 2. Ultima ora: Doi gardieni ai penitenciarului Rahova au refuzat sa se suie in aceeasi duba cu nesimtitul Dan Adamescu. Cei doi au raportat superiorilor ca duhoarea emanata de sifonarul Adamescu spurca aerul si=l face nerespirabil.

  Adrian Rus

  Sâmbătă, 28 mai 2016 at 00:11

 3. Au arestat contabilii de la RL? Dar pe Rus?

  Paul M.

  Duminică, 29 mai 2016 at 00:12

  • Au arestat o parte. Sper să-i adune pe toți, să-l întovărășească în celulă. Asta dacă or să suporte să stea cu el, că le trebuie mască de gaze.

   Romulus Cristea

   Duminică, 29 mai 2016 at 00:33

 4. Am lucrat la Astra si cunosc bine obiceiurile acestui individ scabros. Relatarile cu ridicarea piciorului in lift si glumele cu garzile de corp le știu toti care lucrau in cladire la Romania libera si Astra. Eu am patit-o la el in birou. Am intrat pentru ca sunase sa prezentam bilantul. Statea cu capul aplecat in deschizatura camasii si isi mirosea basinile. Putea in birou de traznea. Am vrut sa ies ca am crezut ca lesin de miros. In momentul ala m-a apucat de cot ca sa ma mai retina, il treceau basinile de porc. M-am speriat am vazut ca vibra piciorul sa-si usureze basinile din el. Ce nesimtit. Asta cu scos dracul din stomac, asa cum ii placea lui sa spuna era doar una din mitocanii. Numai si pentru asta trebuia arestat de mult, basca ca a furat de a rupt.

  Daniela Ruca

  Duminică, 29 mai 2016 at 00:26

  • Îi plăcea să flatuleze mai ales când avea persoane în preajmă. Aia cu prinsul de cot, era un fel de tic la el, vroia să-i aibă pe cineva alături când se credea porc.

   Romulus Cristea

   Duminică, 29 mai 2016 at 00:37

  • Îi plăcea teribil să facă așa mai ales când era Turturică lângă el. Nu știu de ce, era preferatul lui. Și probabil Turturică suporta bine.

   Romulus Cristea

   Duminică, 29 mai 2016 at 00:39

 5. stie cineva daca l-au arestat pe dan turturica? dar aia din jur? adrian rus e liber?

  G. Barbu

  Duminică, 29 mai 2016 at 13:07

  • Întrebau aia pe la Secția 9 Poliție de ei. Acum s-au adăpostit la Digi24, Îi înmormântează și pe aia.

   Romulus Cristea

   Duminică, 29 mai 2016 at 18:49

 6. Asta e Grigore Pirtziila, sau Pirtzan. Gata ati scapat de el o sa se bese la celula si poate supara vreun pirnaias de acolo si ii trage vreo doua palme.

  p.r.

  Luni, 30 mai 2016 at 16:15

 7. La Galati il asteapta lumea sa discute cu el. Au ceva sa i spuna. Daca vine la Galati, ramine aici ca oamenii doresc sa i arate ceva

  Titi Galati

  Luni, 30 mai 2016 at 16:17

 8. Am fost agent de securitate la Adamescu. Era un nesimtit ca avea trei obiceiuri de neam prost. Unul va este cunoscut, in special in lift cind era cineva linga el misca picorul drept agitat si tragea pirturi si ne striga prinde-o ma. Noi trebuia sa ridem ca altfel ne dadea afara de la serviciu. Al doilea obicei era la birou. Chema pe cineva si ne zicea ca I-a amortit mina. Zicea mai, trage-ma de cot ca ma doare. Si cand in trageai se basea si ridea.Si alt obicei de magar era cand tot asa chema pe cineva, de obicei de la RL sau Astra si te tinea el de cot, te tragea de mai multe ori si se basea. Nu puteai sa zici nimic ca te dadea afara de la serviciu.

  Roza Vinturilor

  Luni, 30 mai 2016 at 16:29

 9. Noi ii ziceam Pasul si Basina. Asa ii ziceam la agentie. O singura data a venit la noi si zicea ca ne da pe toti afara ca nu merg vinzarile de asigurari cum trebuie. Pasul si Bashina ii ziceam noi.

  Sorin T.

  Luni, 30 mai 2016 at 16:42

  • Daaaaaaaa, asa ii porecliseram si noi Pasul Si Basina. Era un porc, la fel si fi su

   Dan Ion

   Luni, 30 mai 2016 at 16:43

 10. De ce nu ii confosca toata averea avestui escroc?

  L.Giurgiu

  Joi, 2 iunie 2016 at 14:23

  • Nu știu de ce, se pare că e împărțită între mai mulți mafioți, iar o parte din bani au fost transferați mafiei din Cipru

   I.M

   Joi, 2 iunie 2016 at 22:14

 11. Adamescu nu e ala care a jefuit cu turturica si cu gasca zirul romania libera? L au sprijinit toti infractorii altfel nu se ajungea aici.

  Marilena T

  Joi, 31 august 2017 at 11:50

 12. Era un basinos notoriu si pervers. Se excita cu pirtiiala pe care o tragea pe nas ca drogati. Se mai spunea la vremea respectica ca ii placea sa se cace pe el in public si purta pameprsi ca sa nu curga, Nu se poate asa ceva, astia isi bat joc de tara noastra si de natia romina. Cit mai suportati romanii mei asemenea umilinta!!????

  Dak Liber

  Marți, 19 februarie 2019 at 16:10


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: