ROMULUS CRISTEA

PERIODIC – Blogul lui Romulus Cristea

Ora 13: rezultate neoficiale exit-poll

leave a comment »

Rezultatele neoficiale ale exit-poll-urilor realizate de INSOMAR CURS şi CCSB îl dau pe Mircea Geoană pe primul loc, la distanţă mică faţă de Traian Băsescu. Rezultatele au fost difuzate de VoxPublica, platforma de opinii, comentarii si bloguri Realitatea.net (din cadrul trustului Realitatea-Catavencu, apartinand omului de afaceri Sorin Ovidiu Vantu).
– În schimb, CSOP îl indică pe prima pozitie pe Traian Băsescu cu 36% din totalul voturilor exprimate până la ora 13.00.
INSOMAR:

Mircea Geoană – 36%

Traian Băsescu – 33%

Crin Antonescu – 18%

Foto: Realitatea TV

CURS:

Mircea Geoană-36%

Traian Băsescu- 34%

Crin antonescu-19%

CCSB:

Mircea Geoană – 34%

Traian Băsescu – 32%

Crin Antonescu – 18%.

Candidatul PSD, Mircea Geoană, îl devasează cu circa 2% pe Traian Băsescu în preferinţele românilor care au ieşit la urne la primele ore ale dimineţiii, anunţă Voxpublica care citează exit-pollurile CCSB, INSOMAR şi CURS. Cei doi sunt urmaţi, la mare distanţă, de Crin Antonescu. În schimb, CSOP îl indică în frunte pe Traian Băsescu cu 36% din totalul voturilor exprimate până la ora 13.00.
Astfel, potrivit CCSB citat de Voxpublica, Mircea Geoană a fost ales de 34% din românii care şi-au exercitat votul în această dimineaţă. Contracandidatul său Traian Băsescu a fost votat de 32% din cetăţenii cu drept de vot, în timp ce candidatul liberal, Crin Antonescu, a primit 18% din voturi.

Mircea Geoană a primit cele mai multe voturi şi potrivit INSOMAR, fiind ales de 36% din cetăţenii cu drept de vot. Traian Băsescu a fost votat de 33% din români, în timp ce Crin Antonescu a primit voturile a 18% din alegători.

Candidatul PSD s-ar afla pe primul loc şi în exit-pollul CURS. Mircea Geoană a fost votat de 36 %, Traian Băsescu – 34%. Candidatul PNL, Crin Antonescu, a obţinut doar 19%.

Potrivit sutu.ro, care citează CSOP, clasamentul arată diferit. Traian Băsescu conduce în preferinţele alegătorilor, obţinând 36% din numărul voturilor exprimate. Pe locul doi se află candidatul PSD, Mircea Geoană, cu 30%, urmat de Crin Antonescu cu 22%.

Publicitate

Written by Romulus Cristea

Duminică, 22 noiembrie 2009 la 14:23

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: