ROMULUS CRISTEA

PERIODIC – Blogul lui Romulus Cristea

Traian Basescu propune un guvern de uniune nationala

with 3 comments

Preşedintele Traian Băsescu s-a intalnit, la Palatul Cotroceni, cu liderii partidelor parlamentare pentru a le informa în legătură cu concluziile sale, în urma consultărilor care au avut loc în ziua precedentă.

„Am înţeles că vreţi un premier independent, eu nu susţin un prim-ministru indepedent, guvernarea trebuie asumată. Vă sugerez să analizaţi idea unui guvern de uniune naţională”, le-a spus preşedintele Traian Băsescu liderilor prezenţi la Cotroceni, potrivit Realitatea TV.

Videourile Vodpod nu mai sunt disponibile.

more about „Băsescu: Partidele trebuie să reflect…„, posted with vodpod

„Nu cred într-un guvern de tehnocrtaţi şi nu sunt de acord cu guvern pentru o lună şi jumătate”, a spus preşedintele Băsescu.

Traian Băsescu a trimis miercuri o scrisoare preşedinţilor partidelor parlamentare şi liderului Grupului minorităţilor naţionale reprezentate în Parlament, în care le-a adresat invitaţia de a participa la consultări la Palatul Cotroceni, la ora 17.

„După cum ştiţi, în cursul zilei de ieri am avut consultări cu partidele politice reprezentate în Parlament, în conformitate cu art. 103 alin (1) din Constituţia României, în vederea desemnării unui candidat la funcţia de prim-ministru. Vă invit miercuri, 14 octombrie a.c., la ora 17.00, la Palatul Cotroceni, pentru a vă informa cu privire la concluziile consultărilor. Delegaţia pe care o conduceţi poate fi alcătuită din trei persoane”, se arată în scrisoarea preşedintelui.

Written by Romulus Cristea

Miercuri, 14 octombrie 2009 la 17:16

3 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Basescu Balabus. Johannis la Sibiu

  Mircea Sibianul

  Miercuri, 14 octombrie 2009 at 18:14

 2. Jos Guvernul bolsevic! Jos Basescu! Jos Iliescu! Jos Boc! Jos cu toti! Traiasca Romania Mare, Basarabia si Transilvania!

  Patriarhul Nihon

  Miercuri, 14 octombrie 2009 at 18:15

 3. Sa fie un guvern de uniune nationala ca in 1989, sa ne infratim ca fratii si sa fie liniste in tara ca e criza mondiala. Care vreti sa luati legatura cu mine dati buzz pe yahoo massenger la penedee

  P.N.D

  Miercuri, 14 octombrie 2009 at 18:16


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: