ROMULUS CRISTEA

PERIODIC – Blogul lui Romulus Cristea

Fragmentele recuperate de armata braziliana nu apartin aeronavei Airbus disparuta deasupra Atlanticului (IV)

leave a comment »

Fragmentele recuperate ieri de Marina braziliană nu aparţin avionului Airbus A330 al companiei Air France (zborul AF 447), după cum anunţase aceasta anterior, a declarat după-amiază un purtător de cuvânt la armatei. „Până în prezent, nici o parte a avionului Air France nu a fost recuperată”, a declarat directorul departamentului de control al spaţiului aerian brazilian, Ramon Cardoso, citat de Mediafax.

Postat pe Youtube de itnnews

De dimineaţă, generalul Cardoso anunţase că Marina a recuperat o piesă provenind probabil de la compartimentul de bagaje al avionului Airbus A330 care s-a scufundat cu 228 de persoane la bord în Oceanul Atlantic, în noaptea de duminică spre luni. Acesta a explicat că piesa era „din lemn” şi că „în acest avion nu există piese din lemn”.

„Putem confirma de asemenea că piesa nu face parte din resturile avionului”, a mentionat el. Oficialul brazilian a adăugat că Marina va recupera toate resturile găsite pentru a le analiza. Potrivit acestuia, toate resturile strânse au fost transportate la Recife, unde a fost instalat centrul de comandament al cercetărilor, şi abia ulterior s-a putut observa că acestea nu provin de la Airbus-ul disparut deasupra Oceanului Atlantic. Cordoso a precizat de asemenea că uleiul descoperit la suprafaţa apei provenea „de la o navă, nu de la un avion” întrucât este vorba despre ulei şi nu de kerosen.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: