ROMULUS CRISTEA

PERIODIC – Blogul lui Romulus Cristea

Postare directa de la YouTube la WordPress, fara interfata blog

with 3 comments

Postarea unui fişier video pe un weblog sau site se poate realiza direct de pe platforma YouTube, fără a copia si adăuga codul de integrare al filmului (adică, embed code).
Nu e nevoie să accesaţi în prealabil pagina de la WordPress, de exemplu, totul se poate realiza prin intermediul YouTube. Este necesar un cont la YouTube, apoi înregistrarea blog-urilor pe care le deţineţi.

Pentru a înregistra un blog sau un site la YouTube (care este o platformă de video sharing) trebuie să urmaţi paşii: accountblog posting settingsadd a blog/siteedit video posting settings (fig.1 şi fig.2).
Video sharing-ul se poate face pe foarte multe site-uri, bloguri sau spaţii sociale precum: Orkut, MySpace, Facebook, Live Spaces, Fark, Mixx şi multe altele, fără a deţine un cont YouTube. Însă pentru blog-uri precum WordPress sau Blogspot aveţi nevoie de înregistrarea în prealabil pe YouTube.
Paşii de urmat pentru transmiterea unui articol cu un conţinut video direct de la YouTube sunt: sub clipul video apare optiunea „more share options”;alegeţi apoi spaţiul social sau blogul pe care doriţi să postaţi; completaţi titlul şi adăugaţi textul pe care îl doriţi publicat pe blog; la final apăsaţi în josul paginii „Post to blog” (fig.3 şi fig.4).

Film cu webcam Logitech Ultra Vision/16.09.08 ↓↓↓

Video postat direct de pe Youtube la WordPress ↑↑↑

Transmiterea de articole cu video integrat se poate face astfel doar utilizînd interfaţa YouTube, fără deschiderea paginii de la WordPress sau Blogspot.

Voi reveni cu un articol privind utilizarea butonului VodPod şi WordPress (integrat în toolbar, la browsere) şi care face posibilă postarea oricărui film video de pe net , direct pe blog sau alt spaţiu social pe care îl deţineţi.

 Vizitaţi-mă şi la:
http://www.youtube.com/romuluscristea

Publicitate

3 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. mersi . de mare ajutor 🙂

    hcbbu

    Joi, 30 aprilie 2009 at 14:54

  2. nu ineteleg nimic.Nu e doar o reclama?

    palea ana

    Duminică, 5 septembrie 2010 at 17:01


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: